Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,  

             Στο τελευταίο ενημερωτικό μου σημείωμα για τη σχολική χρονιά 2011-12, θέλω να σας ενημερώσω πως υπάρχουν αρκετά θέματα, που αφορούν τις υπηρεσιακές μας μεταβολές, σε εκκρεμότητα.

Όπως ίσως γνωρίζετε η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Παιδείας η απόφαση των συγχωνεύσεων – καταργήσεων, όμως δεν δημοσιεύτηκε ακόμη η απόφαση των ιδρύσεων Σχολικών Μονάδων.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού θα πρέπει να τακτοποιηθούν από το ΠΥΣΠΕ Ξάνθης τα παρακάτω:

  • Η διαπίστωση οργανικών υπεραριθμιών, η δήλωση σχολείων από τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς και η τοποθέτησή τους.
  • Να γίνουν δηλώσεις (α) των συναδέλφων που είναι στη διάθεση, (β) των συναδέλφων που ήρθαν με μετάθεση από άλλο ΠΥΣΠΕ και (γ) των συναδέλφων που επιθυμούν να μετατεθούν εντός του ΠΥΣΠΕ Ξάνθης και κατόπιν να πραγματοποιηθούν οι οριστικές τοποθετήσεις και οι μεταθέσεις εντός του ΠΥΣΠΕ Ξάνθης.

Επίσης εντός του καλοκαιριού θα γίνουν οι μεταθέσεις στα μειονοτικά Σχολεία, οι αποσπάσεις σε Διευθύνσεις και Φορείς και οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Αμέσως μετά το ΠΥΣΠΕ Ξάνθης, θα πρέπει:

  • Να προσδιορίσει τα λειτουργικά του κενά.
  • Να τακτοποιήσει τις λειτουργικές υπεραριθμίες.
  • Να ορίσει τις προθεσμίες που θα κάνουν οι συνάδελφοι δηλώσεις τοποθέτησης ή απόσπασης και να προχωρήσει στις προσωρινές τοποθετήσεις και αποσπάσεις, με στόχο με το ξεκίνημα της καινούριας Σχολικής Χρονιάς όλοι οι εκπαιδευτικοί του Νομού να είναι στα Σχολεία τους.

 Όλα αυτά με την ελπίδα και την ευχή ότι φέτος θα γίνουν έγκαιρα όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές και θα ικανοποιηθούν όλες οι αποσπάσεις, για να μπορέσουν οι συνάδελφοι τις δύσκολες μέρες που ζούμε να βρίσκονται στον τόπο τους με τις οικογένειές τους και να μπορούν να κάνουν ένα αξιοπρεπή οικογενειακό προγραμματισμό.

 Όλες οι εξελίξεις θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα μου (www.papadakis.compulaw.gr) για την έγκαιρη ενημέρωσή σας και επίσης θα στέλνω ενημερωτικά σημειώματα στα προσωπικά σας e-mail. Για το σκοπό αυτό θα ήταν χρήσιμο να εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μου, για την άμεση ενημέρωσή σας.

 

Σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Συναδελφικά

Παπαδάκης Φάνης